Onze diensten

Snoeien & Knotten van Bomen

Snoeien is niet zomaar enkele takken verwijderen. Bij elke tak die we weghalen, wordt er rekening gehouden met de reactie die we hierdoor op gang gaan brengen in de boom. Ook de boomsoort, het tijdstip en de natuurlijke boomvorm spelen hierbij een zeer belangrijke rol. Dit is iets wat we altijd duidelijk communiceren naar onze klanten om zo samen het gewenste eindbeeld te bekomen.

In de winterperiode voeren wij ook knotwerken uit. Hierbij worden eens in de paar jaar de nieuw gevormde takken van de oorspronkelijke knotten verwijderd. Indien u meer informatie wenst omtrent het knotten, kan u ons altijd vrijblijvend contacteren.

Bij Omnitree komt de gezondheid van uw boom op de eerste plaats! Voor het snoeien van hoge bomen zijn we getraind om dit met gespecialiseerde touwtechnieken uit te voeren. Waar nodig maken we ook gebruik van hoogtewerkers of kranen.

Neem vrijblijvend contact op met Omnitree om te bespreken welke maatregelen nodig zijn voor het snoeien of knotten van uw bomen.

Omnitree werkt zowel voor particuliere klanten, bedrijven, steden en gemeenten. Contacteer ons en we helpen u graag verder met advies en een duidelijke offerte.

Bekijk

Onze projecten

Omnitree laat uw bomen weer bloeien!